Η Εταιρεία

Στις αρχές του 2005 στην Θεσσαλονίκη ιδρύεται μια καινοτόμος εταιρία ανάπτυξης λογισμικού η NetWerk. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του διαδικτύου η NetWerk στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων.

Έτσι από τις πρώτες μέρες της, η εταιρία φροντίζει να συμβουλεύει τον πελάτη ως προς την αξιοποίηση του internet στο επιχειρηματικό πεδίο, αλλά και να παρέχει added value υπηρεσίες που εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο για την σύγχρονη επιχείρηση.

Φυσικά αυτό δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς την συμβολή του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας, που μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε αυτό που απαιτεί η σύγχρονη εποχή χωρίς τεχνικούς συμβιβασμούς και προβλήματα.

Από μία απλή καμπάνια social media μέχρι ένα eshop που συνεργάζεται με το σύστημα μηχανογράφησης που χρησιμοποιείτε, η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει να εξελίξετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα χωρίς να σας απασχολούν τεχνικά θέματα.

Αν το internet αποτελεί επιχειρηματικό εργαλείο για την επιχείρησή σας και θέλετε να προσκομίσετε τα μέγιστα οφέλη από αυτό, τότε σίγουρα η NetWerk είναι ο συνεργάτης που ψάχνετε.

Ενδεικτικά έργα

 
Αναζήτηση Domain
Αναζήτηση

Support & Ticketing System

Σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης τεχνικών θεμάτων.
Περισσότερα

 
 

Mailing List

Εγγραφείτε στην λίστα μας για να ενημερώνεστε με τις δραστηριότητες της εταιρείας μας.

Εγγραφή Διαγραφή